35563 NL - initiatiefnota
Initiatiefnota over “De ruggengraat voor goedkope en schone stroom, het elektriciteitsnet van de toekomst”

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Deze initiatiefnota werd op 15 september 2020 ingediend door het Tweede Kamerlid Sienot (D66) i.

 

1.

Volledige titel

Initiatiefnota van het lid Sienot over “De ruggengraat voor goedkope en schone stroom, het elektriciteitsnet van de toekomst”

2.

Documenten

(12 stuks)

2 11 september 2020, geleidende brief, nr. 1     KST355631
Geleidende brief
 
2 11 september 2020, initiatiefnota, nr. 2     KST355632
Initiatiefnota
 
2 30 oktober 2020, brief, nr. 3     KST355633
Brief regering; Reactie op de initiatiefnota van het lid Sienot over “De ruggengraat voor goedkope en schone stroom, het elektriciteitsnet van de toekomst” (35563)
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Bent u een bestaande gebruiker kunt u inloggen. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.