35561 NL - parlementaire enquête/onderzoek/ondervraging
Parlementaire enquête aardgaswinning Groningen

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Parlementaire enquête aardgaswinning Groningen

2.

Moties

Bij dit dossier werden in de Tweede Kamer 32 moties ingediend.

3.

Documenten

(137 stuks)

2 10 september 2020, brief, nr. 1     KST355611
Brief van het Presidium over een voorstel voor een tijdelijke commissie aardgaswinning Groningen - Parlementair onderzoek aardgaswinning in Groningen
 
2 4 februari 2021, brief, nr. 2     KST355612
Brief van het Presidium over een onderzoeksvoorstel voor een parlementaire enquête over de aardgaswinning in Groningen - Parlementair onderzoek aardgaswinning in Groningen
 
2 9 december 2021, brief, nr. 3     KST355613
Brief commissie; Brief van de voorzitter van de parlementaire enquêtecommissie aardgaswinning Groningen inzake voortgang van het enquêteonderzoek - Parlementair onderzoek aardgaswinning in Groningen
 

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.