35539 NL - wetsvoorstel
Wijziging begroting Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Diergezondheidsfonds 2020 (Nertsenhouderijen: ruimingskosten, stoppersregeling)

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 31 augustus 2020 ingediend door de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Schouten i.

 

Dit wetsvoorstel wijzigt de begroting van uitgaven en ontvangsten voor het jaar 2020 van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Deze wijziging houdt verband met de ruimingen van een aantal met het SARS-CoV-2 virus besmette nertsenhouderijen en hiermee samenhangend onderzoek. Daarnaast heeft de wijziging betrekking op de uitvoeringskosten voor de stoppersregeling van nertsenhouderijen.

1.

Volledige titel

Wijziging van de begrotingsstaat van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (XIV) en Diergezondheidsfonds (F) voor het jaar 2020 (Incidentele suppletoire begroting inzake nertsenhouderijen: ruimingskosten en uitvoeringskosten stoppersregeling)

2.

Documenten

(16 stuks)

2 31 augustus 2020, voorstel van wet, nr. 1     KST355391
Voorstel van wet
 
2 31 augustus 2020, memorie van toelichting, nr. 2     KST355392
Memorie van toelichting
 
2 23 oktober 2020, verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden, nr. 3     KST355393
Verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.