EU conferentie | Reset!

Met dank overgenomen van P.J.G. (Paul) Tang i, gepubliceerd op dinsdag 25 augustus 2020, 2:11.

‘Probeer het uit en dan opnieuw aan te zetten’.

Hoe vaak hebben we dit advies niet gekregen als onze computer het niet deed? Door de Covid-19 uitbraak werd onze economie op hardhandige en dramatische wijze uitgezet. Het virus kost duizenden levens en banen, en dwong ons in een isolatie te leven. Nu is het tijd om opnieuw op te starten. Het is tijd voor een reset! Maar wat willen we anders in onze ‘na corona’ economie?

Op zaterdag 5 september gaan Joseph Stiglitz (Nobelprijswinnaar), Lodewijk Asscher, Carlota Perez, Diederik Samsom en nog veel meer experts met elkaar in gesprek op een spannend nieuw platform.

Bekijk hier het volledige programma!

Ook brengen we - binnen de geldende coronarichtlijnen - een aantal mensen bij elkaar in de circulaire eventlocatie Amsterdome. Hier spreken we over de vraag hoe we onze economie en onze maatschappij weer kunnen herstarten na corona, en welke keuzes we moeten maken in een politiek jaar van Tweede Kamerverkiezingen.

Doe mee!

Het is tijd voor een reset! Meld je aan en blijf op de hoogte. Je kunt het congres online volgen of fysiek aanwezig zijn. De fysieke plaatsen zijn helaas beperkt, maar je kunt wel laten weten dat je fysiek aanwezig wilt zijn. Eind augustus bekijken we de definitieve mogelijkheden binnen de geldende Covid-19 maatregelen. De conferentie wordt georganiseerd door de progressieve Europese familie; Socialists & Democrats, the Party for European Socialists, the Foundation for European Progressive Studies, de Wiardi Beckman Stichting en de PvdA.

25 augustus 2020

Dit bericht delen

TweetShare on Twitter Share on WhatsAppShare on WhatsApp Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn

Post navigation

PreviousPrevious post:Cheima El Jallab: “Rutte, kijkt u mee?”

Gerelateerde berichten

Cheima El Jallab: “Rutte, kijkt u mee?”

29 juni 2020

Personalised Ads Zuck: en dit is waarom

26 juni 2020

Europees Parlement wil gepersonaliseerde advertenties verbieden

19 juni 2020

Tang eist verbod persoonlijke advertenties

19 juni 2020

Geef een reactie Reactie annuleren

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Reactie

Naam * Email * Website

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

Post comment

Vind ons op:

Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowLinkedin page opens in new windowInstagram page opens in new windowTelegram page opens in new window

Zoeken

Search:

Tweets by Paul Tang