Vaststellen inbrengdatum verslag wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 - Tijdelijke bepalingen in verband met maatregelen ter bestrijding van de epidemie van covid-19 voor de langere termijn (Tijdelijke wet maatregelen covid-19)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Vaststellen inbrengdatum verslag wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 (Kamerstuk 35526)
Document­datum 14-07-2020
Publicatie­datum 14-07-2020
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Van: Commissie J&V

Verzonden: dinsdag 14 juli 2020 14:24

Aan: GC-Commissie-J&V

Onderwerp: J&V: e-mailprocedure vaststellen inbrengdatum verslag wetsvoorstel Tijdelijke wet maatregelen COVID-19 (Kamerstuk 35526)

Urgentie: Hoog

Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid,

De commissie VWS heeft hedenochtend besloten de behandeling van het wetsvoorstel Tijdelijk wet maatregelen COVID-19 (Kamerstuk 35526) over te dragen aan de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid (zie onderstaande e-mail).

In overleg met uw commissievoorzitter wordt u voorgesteld de inbrengdatum voor het verslag vast te stellen op dinsdag 4 augustus 2020.

Ik verzoek u uiterlijk morgen, woensdag 15 juli om 14.00 uur, kenbaar te maken of u al dan niet instemt met dit voorstel.

Met vriendelijke groet,

mw. mr. A.E.A.J. (Brechje) Hessing-Puts ML griffier vaste commissie voor Justitie en Veiligheid Tweede Kamer der Staten-Generaal


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.