Webinar II: Solidariteit of ieder voor zich?

Met dank overgenomen van P.J.G. (Paul) Tang i, gepubliceerd op dinsdag 14 april 2020, 2:07.

Meld je hier aan

Bedrijven op het Damrak schrappen bijna acht miljard euro aan dividend. Het MKB heeft het zwaar, en de eerste bedrijven zijn failliet vanwege de coronacrisis. Heb je ook vragen over hoe we onze economie draaiende houden? Hoe Nederland bedrijven de crisis door kan loodsen, en op de lange termijn weer gezond kan maken? Meld je dan aan voor het tweede webinar van Europarlementariër Paul Tang, om van gedachten te wisselen en kennis te delen in deze vreemde tijd van zelfisolatie en economische stagnatie.

Hoe helpen we bedrijven de crisis door?

Samen met Arnoud Boot, Universiteitshoogleraar in ondernemersfinanciering en financiële markten aan de Universiteit van Amsterdam, schept Tang duidelijkheid over de vraag: ‘Hoe helpen we bedrijven de crisis door’. Vervolgens gaan Tang en prof. Boot met de kijkers op zoek gaan naar antwoorden.

Want hoe herstellen bedrijven zich na de Coronacrisis? Wat kunnen we doen om de bedrijven nu, maar ook later te helpen? Hoe zorgen onze politici ervoor dat ik mijn baan niet verlies? Is er genoeg geld om iedereen te helpen? En waar liggen de uitdagingen om bedrijven nu overeind te houden? Dat zijn allemaal vragen die donderdag 16 april om 16.30 uur aan bod komen.

Meld je hier aan

Wil je jouw vraag laten behandelen? Stuur ze dan vooraf via e-mail of sociale media.

14 april 2020

Dit bericht delen

TweetShare on Twitter Share on WhatsAppShare on WhatsApp Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn

Post navigation

PreviousPrevious post:Webinar: Solidariteit of ieder voor zich?NextNext post:Webinar III: Wie betaalt de rekening?

Gerelateerde berichten

Webinar III: Wie betaalt de rekening?

17 april 2020

Webinar: Solidariteit of ieder voor zich?

7 april 2020

De digitale tegenrevolutie kan vandaag beginnen

19 februari 2020

Hack je even?

28 januari 2020

Zoeken

Search:

Tweets by Paul Tang