Webinar: Solidariteit of ieder voor zich?

Met dank overgenomen van P.J.G. (Paul) Tang i, gepubliceerd op dinsdag 7 april 2020, 2:07.

Paul Tang organiseert donderdag 9 april een interactief en toegankelijk webinar over de economische gevolgen van de coronacrisis.

Wat moet het Europese antwoord zijn op de coronacrisis? En speelt solidariteit daarin een rol? Dat is de centrale vraag die Paul Tang, samen met Coen Teulings (Universiteit Utrecht en oud-directeur Centraal Plan Bureau) in dit webinar zal proberen op te lossen. Coronabonds, het ESF, langjarige rente, kapitaalmarkten, de economische termen vliegen ons om de oren. Paul Tang en Coen Teulings scheppen duidelijkheid en gaan op zoek naar antwoorden op jullie vragen.

Geef je hier op! >

Zal de economie zich na de coronacrisis herstellen? Wat kunnen we doen om de economie nu, maar ook later te helpen? Hoe zorgen onze politici ervoor dat ik mijn baan niet verlies? Is er genoeg geld om iedereen te helpen? En hoe zorgen we voor de meest kwetsbaren? Er leven veel vragen in Nederland en daarbuiten over de economische situatie tijdens en na de coronacrisis. Op donderdag 9 april, om 17.00 uur gaan we op zoek naar antwoorden.

Ook buiten Nederland is het crisis: in Spaanse en Italiaanse steden rijden ambulances af en aan om COVID-19 patiënten te vervoeren. En inmiddels hebben ruim een miljoen Spanjaarden hun baan verloren.

Paul Tang nodigt je daarom uit om je voor dit Webinar aan te melden en je vragen op voorhand in te sturen. Of het nu gaat om de Nederlandse economische situatie, de Europese mogelijkheden, of over het nut en de noodzaak van Europese solidariteit.

Vragen stellen kan via Twitter, Facebook, of mail.

7 april 2020

Dit bericht delen

TweetShare on Twitter Share on WhatsAppShare on WhatsApp Share on FacebookShare on Facebook Share on LinkedInShare on LinkedIn

Post navigation

PreviousPrevious post:Tijd voor solidariteit, tijd voor Europese obligatiesNextNext post:Webinar II: Solidariteit of ieder voor zich?

Gerelateerde berichten

Webinar III: Wie betaalt de rekening?

17 april 2020

Webinar II: Solidariteit of ieder voor zich?

14 april 2020

De digitale tegenrevolutie kan vandaag beginnen

19 februari 2020

Hack je even?

28 januari 2020

Zoeken

Search:

Tweets by Paul Tang