Verzoek van het lid Jansen (PVV) om een nieuwe technische briefing te organiseren naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe Coronavirus (Covid-19)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Jansen (PVV) om een nieuwe technische briefing te organiseren naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe Coronavirus (Covid-19)
Document­datum 18-02-2020
Publicatie­datum 18-02-2020
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

2020Z03218 / 2020D06813

Van: Jansen, C.

Verzonden: dinsdag 18 februari 2020 12:13

Aan: Post H. Onderwerp: Verzoek over Coronavirus

Beste mevrouw Post, griffie VWS,

Zou u onderstaande als rondvraagpunt voor de procedurevergadering onder de leden van de commissie VWS willen verspreiden?

Het lid Jansen (PVV) verzoekt de commissie VWS morgen (woensdag) een nieuwe technische briefing te organiseren naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het nieuwe Coronavirus.

De brief over het overleg van de ministers met zijn Europese collega's roept bij onze fractie vragen op, alsmede het uitblijven van betrouwbare informatie over virulentie, incubatietijd, mortaliteit, enzovoorts, van Covid-19. Tevens heeft onze fractie behoefte aan duiding van de beelden uit China (Zoals ook getoond in het televisieprogramma Nieuwsuur) zoals vrachtauto's en drones die straten desinfecteren en mensen die onder dwang worden afgevoerd.

Met vriendelijke groet, Chris Jansen

Kamerlid Partij voor de Vrijheid (PVV)


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.