Mexico Business Update, Utrecht - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Vrijdag 3 april 2020
kalender

Mexico Business Update, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 19 februari 2020 09:00 - 11:30
plaats Utrecht
locatie Rabobank Toon locatie
aanwezigen M. (Mark) Rutte i e.a.
organisatie MKB Nederland (MKB) i

Datum:

Woensdag 19 Februari 2020

Tijd:

09:00 tot 11:30 uur

Locatie:

Rabobank Utrecht

Croeselaan 18, 3521 CB Utrecht

Van 21 tot en met 24 april 2020 vindt er een handelsmissie naar Mexico plaats. Deze missie, onder leiding van minister-president Rutte, wordt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Ministerie van Buitenlandse Zaken georganiseerd.

Ben jij actief in de tuinbouw en/of maritiem/energie sector? Wil je een update over de laatste ontwikkelingen in Mexico? Of wil je meer weten over de handelsmissie naar Mexico?

Kom dan op woensdag 19 februari 2020 van 09:00 tot 11:30 uur bij het hoofdkantoor van Rabobank in Utrecht, Croeselaan 18, Utrecht naar de Mexico Business Update en ontdek wat Mexico jou te bieden heeft!

Je vindt hier het programma voor de Mexico Business Update inclusief aanmeldlink.


1.

MKB Nederland (MKB)

Deze vereniging is de grootste belangenbehartiger van kleine en middelgrote ondernemingen in Nederland. Bij Koninklijke Vereniging MKB-Nederland zijn ruim 150.000 bedrijven en instellingen aangesloten, via 135 branche-organisaties, 250 regionale ondernemingsverenigingen en duizenden rechtstreeks aangesloten ondernemers. De vereniging probeert door middel van lobbyen invloed uit te oefenen op regionale, nationale en Europese politieke besluitvorming.

Naast haar lobby-activiteiten biedt MKB-Nederland informatie gericht op ondernemers en organiseert het informatie- en netwerkbijeenkomsten. MKB-Nederland is op nationaal niveau met drie zetels vertegenwoordigd in de Sociaal-Economische Raad i en op Europees niveau met één zetel in het Economisch en Sociaal Comité i.

2.

Meer over...