35371 - Ontslag van de Staatssecretaris van Financiën - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 31 mei 2020
kalender

35371 nl - verkiezing/­benoeming/­ontslag/­voordracht/­aanbeveling
Ontslag van de Staatssecretaris van Financiën

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

1.

Volledige titel

Ontslag van de Staatssecretaris van Financiën

2.

Documenten

(12 stuks)

2 18 december 2019, brief, nr. 1     KST353711
Brief regering; Afschrift van het Koninklijk besluit over het verlenen van ontslag aan drs. M. Snel als Staatssecretaris van Financiën
 
2 30 januari 2020, brief, nr. 2     KST353712
Brief regering; Afschriften van het koninklijk besluit houdende benoeming van dr. J.A. Vijlbrief als Staatssecretaris van Financiën, benoeming van mw. drs. A.C. van Huffelen als Staatssecretaris van Financiën en wijziging van de vervangingsregeling in geval van tijdelijke afwezigheid van een minister
 

3.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

4.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met alle documenten in dit dossier en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in één oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.