Gert-Jan Segers spreekt in Barendrecht tijdens Event 'Een toekomst voor jongeren' met muziek van Matthijn Buwalda - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 28 september 2020
kalender

Gert-Jan Segers spreekt in Barendrecht tijdens Event 'Een toekomst voor jongeren' met muziek van Matthijn Buwalda

De watertoren in Barendrecht
wikiepedia/Emvee
datum 7 februari 2020 19:30
plaats Barendrecht
locatie in het Dalton Lyceum Toon locatie
aanwezigen G.J.M. (Gert-Jan) Segers i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Gert-Jan Segers spreekt op vrijdag 7 februari tijdens Event in Barendrecht met thema 'Een toekomst voor jongeren' en met muzikale bijdragen van Matthijn Buwalda.

Tijd en locatie: 19:30 - 22:30 uur, in het Dalton Lyceum, Zichtwei 1 in Barendrecht. Toegang is vrij.

Meer informatie vindt u hier op de website van ChristenUnie Barendrecht.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds november 2015 Gert-Jan Segers i. Hij is tevens lijsttrekker bij de verkiezingen van 2021. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...