Brief commissie aan bewindspersoon: De minister verzoeken de nota's nav het verslag Rijkswet nationaliteit zeeschepen aan de Kamer te sturen - Intrekking van vijf wetten en aanpassing van diverse wetten in verband met de Rijkswet nationaliteit zeeschepen, alsmede goedkeuring van de Regeling vergoeding schade door olieverontreiniging BES (Aanpassingswet Rijkswet nationaliteit zeeschepen)

1.

Kerngegevens

Officiële titel De minister verzoeken de nota's nav het verslag Rijkswet nationaliteit zeeschepen aan de Kamer te sturen
Document­datum 04-12-2019
Publicatie­datum 04-12-2019
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

Commissie I&W

DER STATEN

GENERAAL

Aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat

Plaats en datum: Betreft:

Den Haag, 4 december 2019

Verzoek om de nota's n.a.v. het verslag Nationaliteit zeeschepen aan de Kamer te doen toekomen (Kamerstukken 33134 - (R1972) en 34836)

Geachte mevrouw Van Nieuwenhuizen Wijbenga,

De vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat heeft tijdens de procedurevergadering van 4 december 2019 gesproken over de Rijkswet nationaliteit zeeschepen (Kamerstuk 33134 - (R1972)) en de Aanpassingswet Rijkswet nationaliteit zeeschepen (Kamerstuk 34836).

De commissie heeft besloten u te verzoeken de nota's naar aanleiding van het verslag aan de Kamer te doen toekomen met het oog op een spoedige gezamenlijke behandeling.

Hierbij breng ik u deze verzoeken van de commissie over.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat,

M.Y. Israel

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.