Food for the Future: Accelerating the Protein Transition, Brussel

Atomium in Brussel
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 29 januari 2020
plaats Brussel, België
organisatie Directoraat-generaal Onderzoek en Innovatie (RTD) i

Meeting the globally growing demand for high-quality, protein-rich foods, that satisfy the need of a growing world population while considering environmental sustainability, adapted land-use practices and food security is a unique challenge.

Food for the Future: Accelerating the Protein Transition

a one-day interactive conference will bring together researchers, policymakers and industry experts to:

  • • 
    Showcase the PROTEIN2FOOD project results
  • • 
    Discuss the highlights and barriers of transitioning towards high-quality, protein-rich plant-based foods
  • • 
    Examine the policy implications for the future of protein-rich crops in Europe

1.

Directoraat-generaal Onderzoek en Innovatie (RTD)

Dit directoraat-generaal i is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het Europese onderzoek- en innovatiebeleid. Het concurrentievermogen, de groei en de werkgelegenheid in Europa moeten worden verbeterd.

Dit DG valt onder verantwoordelijkheid van de Eurocommissaris voor Innovatie, onderzoek, cultuur en jeugd i.

2.

Meer over...