Speeddate bijeenkomst met Liberaal vrouwen netwerk, Dordrecht

Stadhuis Dordrecht
datum 8 november 2019
plaats Dordrecht
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Speeddate bijeenkomst met Liberaal vrouwen netwerk

datum: 8 november 2019 10:00

plek:

Beste liberale vrouwen,

Zoals het er nu naar uitziet, zijn er op korte termijn geen verkiezingen te verwachten.

Maar …… regeren is vooruitzien. Vandaar dat het Liberaal Vrouwen Netwerk in samenwerking met het Liberaal Netwerk Maatschappelijk Middenveld een speeddatebijeenkomst organiseert voor eenieder die zich wil oriënteren op een bestuurlijke functie (maatschappelijk of politiek) of een plaats op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Voor deze functies geldt dat de VVD nog wel wat ‘vrouw’ kan gebruiken!

Deze bijeenkomst vindt plaats op

Vrijdag 8 november 2019 10.00 - 13.00 uur, incl. lunch Hotel Bellevue Groothoofd Boomstraat 37, 3311 TC Dordrecht

Tot op heden hebben toegezegd mee te werken:

  • Wouter Kolff, burgemeester Dordrecht en gastheer van deze bijeenkomst - Jeannette Baljeu, gedeputeerde Provincie Zuid-Holland - Antoinette Laan, lid Tweede Kamer - Harriet Westerdijk, wethouder Capelle aan den IJssel - Jolanda Hekman, EU Public Affairs Hanzehogeschool Groningen en bestuurslid Liberaal Netwerk Maatschappelijk Middenveld.

Dit gezelschap zal nog worden gecompleteerd met wethouders, bestuurders maatschappelijk middenveld en leden van de Tweede Kamer. Al met al een gevarieerd gezelschap dat graag expertise, enthousiasme en betrokkenheid met het liberale gedachtengoed met de aanwezigen wil delen!

De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 30,00 incl. lunch.

Aanmelden via MijnVVD met lidnummer en wachtwoord. Introducees zijn welkom!

Door qua locatie dit keer voor Dordrecht te kiezen, hopen we nu ook veel vrouwen uit Zeeland, Brabant en Limburg te bereiken!

Met liberale groet,

Stuurgroep Liberaal Vrouwen Netwerk


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...