BelastingPoort thema: 'Box III - quick fixes', Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 9 september 2019 16:00
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i Toon locatie
aanwezigen V.A. (Ed) Groot i e.a.
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) beheert de Belastingpoort. Dit sluit aan bij de doelstelling van de NOB om zich sterker te profileren als brede fiscale denktank.

De Belastingpoort creëert mogelijkheden om de aanwezige fiscale (praktijk)kennis met pers, politici en beleidsmakers te delen. Op die manier kan vanuit verschillende invalshoeken een bijdrage geleverd worden voor een goede onderbouwing van fiscale beleidsplannen en wetsvoorstellen.

Op maandag 9 september a.s. van 16.00 - 18.00 uur organiseert de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) voor de tweede keer een Belastingpoort-bijeenkomst. Het thema van de middag is ‘Box III - quick fixes’.

De bijeenkomst wordt geleid door Koos Boer (hoogleraar Universiteit Leiden en partner bij Lubbers, Boer & Douma). Onder de inleiders in ieder geval de volgende, prominente sprekers:

  • Koen Caminada, Hoogleraar Empirische analyse van sociale en fiscale regelgeving aan de Universiteit Leiden; Wetenschappelijk directeur Instituut Fiscale en economische vakken, Rechtenfaculteit, Universiteit Leiden; en Vice-decaan Faculteit Governance en Global Affairs, Universiteit Leiden, Den Haag.
  • Cor Overduin, Grant Thornton Accountants en Adviseurs.
  • Ingrid Rensema, ABN AMRO Bank NV, Group Tax

Ed Groot (oud kamerlid en dagelijks columnist in het FD) en Dion Kotteman (Partner bij Grey Matter Matters, Nijenrode University, vml Rijks CIO) nemen in het panel plaats.

Aanmelden:

Wilt u erbij zijn? Meldt u dan zo spoedig mogelijk aan. Dit kan door een mail te sturen aan Denise Hoogendoorn via d.hoogendoorn@nob.net. De volgorde van aanmelding is bepalend voor deelname. Het definitieve programma krijgt u kort voor de bijeenkomst toegestuurd. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 80.


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...