Life Sciences en Health-missie Japan met minister Hugo de Jonge

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 14 oktober 2019 - 18 oktober 2019
plaats Tokio, Yokohama en Osaka, Japan
aanwezigen H.M. (Hugo) de Jonge i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Wilt u zakendoen in Japan? De mogelijkheden leren (ver)kennen en netwerken met relevante stakeholders? En uw Japanse netwerk vergroten? Ga dan van 14 tot en met 18 oktober mee met de Life Sciences en Health-missie met Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze missie is georganiseerd in nauwe samenwerking met Task Force Health Care.

Gezondheidszorg Japan

Japan heeft te maken met een sterk vergrijzende samenleving en heeft behoefte aan slimme en efficiënte oplossingen op het gebied van gezondheidszorg. Het aandeel ouderen in de samenleving is 27% en dit groeit nog steeds. Het land heeft, na de Verenigde Staten en China, de grootste markt in de gezondheidszorg. De recente handelsovereenkomst tussen de EU en Japan vergemakkelijkt het zakendoen met Japan.

Deze healthmissie biedt uitstekende mogelijkheden om potentiële zakenpartners en relevante gezondheidsorganisaties in Japan te leren kennen.

Marktstudie

Onlangs heeft de Task Force Health Care (TFHC) een marktstudie (pdf, Engelstalig) uitgevoerd. Het rapport gaat uitgebreid in op de ontwikkelingen en mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en organisaties in de Japanse Life Sciences en Health-sector. Deze studie is uitgevoerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Tokio en het Nederlands consulaat in Osaka.

Kosten en deelname

Deelname kost € 1.450 per persoon. TFHC-partners betalen € 1.250 per persoon. Een tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf krijgt 50% korting. U kunt voor deze missie een SIB-missievoucher gebruiken.

Kijk voor meer informatie over de kosten en deelname aan deze missie op de website van Task Force Health Care.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Esther van den Heuvel, TFHC

E: esther.vandenheuvel@tfhc.nl

T: 070 219 6883

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, de Nederlandse ambassade in Tokio en het Nederlands consulaat in Osaka. Task Force Health Care is de uitvoerende partnerpartij.


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...