Brief commissie aan bewindspersoon: Verzoek om toestemming voor een technische briefing met de NVWA over aanvullende uitvoeringstoets Plantgezondheidswet - Regels betreffende beschermende maatregelen tegen schadelijke organismen bij planten (Plantgezondheidswet)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om toestemming voor een technische briefing met de NVWA over aanvullende uitvoeringstoets Plantgezondheidswet
Document­datum 03-07-2019
Publicatie­datum 03-07-2019
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

Commissie LNV

DER STATEN

GENERAAL

Aan de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Plaats en datum:

Betreft:

Ons kenmerk:

Den Haag, 3 juli 2019

Verzoek om toestemming voor een technische briefing door de NVWA 35083-10/2019D29306

Geachte mevrouw Schouten,

De vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft u verzocht om een aanvullende uitvoeringstoets van de Plantgezondheidswet voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Op dinsdag 2 juli 2019 ontving de Kamer deze aanvullende uitvoeringstoets (Kamerstuk 35 083, nr. 10).

Namens de commissie verzoek ik u ermee in te stemmen dat de NVWA een openbare technische briefing verzorgt over bovengenoemde uitvoeringstoets. Het voornemen van de commissie is om deze briefing in de eerste week na het zomerreces in te plannen.

De commissie ontvangt graag spoedig uw reactie op deze brief.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

M.E. Haveman-Schüssel

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.