De snijtafel offline #64, Amsterdam

deBALIE in Amsterdam
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 4 juli 2019 17:00
plaats Amsterdam
locatie De Balie Toon locatie
organisatie De Balie i

De online YouTube-serie De snijtafel gaat offline! Vanaf nu kun je elke eerste donderdag van de maand een feestelijke première van de nieuwe aflevering verwachten met aansluitend een debat.

In de snijtafel #64 nemen Kasper C. Jansen en Enith Vlooswijk een column van Erdal Balci in de Volkskrant onder handen. Deze column gaat over hoe uniek de westerse zelfkritiek wel niet is (klik hier om de column te lezen).

In dit programma bekijken we de aflevering en gaan we in gesprek met niemand minder dan Erdal Balci over zijn eigen column! Ties Dams, China-kenner en strateeg bij Clingendael schuift aan bij Erdal Balci. Natuurlijk bestaat het andere duo uit Kasper C. Jansen en Enith Vlooswijk.

Ewout Jansen presenteert.

In De snijtafel Offline gaan we verder waar de aflevering normaal gesproken stopt en nodigen een deskundig duo uit om de besneden bron te verdedigen en gaan in discussie met de zaal.


Inhoudsopgave

  1. De Balie
  2. Meer over...

1.

De Balie

Deze organisatie organiseert debatten, seminars, theater- en filmvoorstellingen met betrekking tot culturele, sociale en politieke vraagstukken in Amsterdam. Door middel van deze activiteiten worden vele interessegebieden bestudeerd en bediscussieerd, zoals technologie, kunst, economie, de veranderende bevolkingssamenstelling, Europa etc. De Balie is open voor een breed publiek en voor alle soorten media.

De Balie is gevestigd in het voormalige gerechtshof aan het Leidseplein in Amsterdam, en is in 1982 opgericht. Voormalig PvdA-politicus Felix Rottenberg i is mede-oprichter van de organisatie.

2.

Meer over...