Voorstel toevoegen organisatie aan rondetafelgesprek Kernwapenbeleid, Den Haag

Tweede Kamer verhuizing
Tweede Kamer
datum 24 juni 2019 16:00
plaats Den Haag
locatie Gebouw Tweede Kamer i Toon locatie
zaal locatie onbekend
toegankelijkheid openbare vergadering
organisatie Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken (BUZA) i

Een meerderheid van de Kamer (SP, CDA, D66, GroenLinks, PvdA, ChristenUnie, Partij voor de Dieren) heeft ingestemd met het voorstel van het lid Karabulut om de organisatie Pugwash Nederland toe te voegen aan het programma voor het rondetafelgesprek over kernwapenbeleid van woensdag a.s.

Aan de leden van de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken

Geachte leden,

Het lid Karabulut stelt voor om ook een vertegenwoordiger van de organisatie Pugwash Nederland namens de commissie uit te nodigen voor deelname aan het rondetafelgesprek over kernwapenbeleid op 26 juni a.s. In geval de commissie hiermee instemt kan deze vertegenwoordiger worden toegevoegd aan sessie 1 (organisaties); de totaaltijd voor de drie sessies van het rondetafelgesprek blijft hetzelfde (van 16.00 tot 18.00 uur).

Graag verneem ik, uiterlijk nog vandaag voor 16.00 uur, via reply all, of u instemt met het toevoegen van deze organisatie aan het rondetafelgesprek.

Theo van Toor

Griffier

vaste commissie voor Buitenlandse Zaken

algemene commissie voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Postbus 20018, 2500 EA Den Haag


1.

Commissievergaderingen Tweede Kamer

2.

Tweede Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken (BUZA)

Deze vaste Tweede Kamercommissie i voert overleg over onderwerpen die te maken hebben met het beleid van de minister van Buitenlandse Zaken i. Tevens bereidt de commissie de plenaire behandeling voor van de jaarlijkse begroting van Buitenlandse Zaken en wetsvoorstellen ter goedkeuring van verdragen. Deze commissie gaat niet over het interne beleid van de Europese Unie, daar gaat de commissie voor Europese Zaken over.

3.

Meer over...