Het Europese Verkiezingsdebat: kiezen we voor het klimaat en een rechtvaardig Europa?, Amsterdam

Amsterdam
© PDC
datum 12 mei 2019 19:30 - 22:00
plaats Amsterdam
locatie Melkweg, Amsterdam Toon locatie
aanwezigen S.H. (Sophie) in 't Veld i, P.J.G. (Paul) Tang i, B. (Bas) Eickhout i, A.A.H. (Anja) Hazekamp i, A.J. (Arnout) Hoekstra i e.a.
organisatie Foundation Max van der Stoel (FMS)

De toekomst van Europa. Hoe ziet die er uit en vooral, wat voor Europa wíllen we? Kiezen we voor het klimaat en een rechtvaardig Europa?

In de aanloop naar de Europese verkiezingen organiseert de Fair, Green and Global Alliantie in samenwerking met FNV en Tax Justice op 12 mei 2019 het Europese Verkiezingsdebat: een debat waarin verschillende Europese lijsttrekkers en kandidaat MEP’s worden uitgedaagd bovenstaande vragen te beantwoorden.

Er worden vier debatrondes gehouden over de actuele en controversiële thema's mensenrechten, belastingen, klimaat en handel, geleid door moderator Dionne Abdoelhafiezkhan. De sprekers zijn: Bas Eickhout (lijsttrekker GroenLinks), Sophie in ’t Veld (lijsttrekker D66), Anja Hazekamp (lijsttrekker PvdD), Arnout Hoekstra ( lijsttrekker SP) en Paul Tang (nr. 3 PvdA).

Locatie: Melkweg Amsterdam

Tijd: 20.00-22.00. Vanaf 19:30 is de zaal open en is er informatie over het werk van de organiserende organisaties beschikbaar en kunnen bezoekers vragen stellen. Na afloop van het debat is er een borrel in de foyer.

Tickets: Voorverkoop € 3,50

Deurprijs €5 (incl. drankje)


1.

Meer over...