Europese Financiële Verkiezingsdebat 2019, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen

Op dinsdag 7 mei organiseren de NVB, NVP, Dufas, Adfiz en het Verbond van Verzekeraars het ‘Europese Financiële Verkiezingsdebat 2019’, in aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement op 23 mei.

Onder de deelnemers zijn onder andere lijsttrekkers als Sophie in ’t Veld (D66) en Arnout Hoekstra (SP) en kandidaten Paul Tang (PvdA), Caroline Nagtegaal (VVD), Sabine Klok (GroenLinks) en Auke Zijlstra (PVV). Zij zullen, onder leiding van moderator Charles Groenhuijsen, met elkaar in debat gaan over twee thema’s die van groot belang zijn voor de toekomst van de financiële sector: duurzaamheid en innovatie.

U kunt zich nog aanmelden door een mail te sturen naar financieleverkiezingsdebat2019@gmail.com.

Het aantal plekken is beperkt! Aanvang is 12:00 uur. Het debat eindigt om 14:30 uur.


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...