E-mailprocedure - Brief Stand van zaken onderzeeboten agenderen voor algemeen overleg Materieel Defensie op 25 april as, Den Haag

Tweede Kamer verhuizing
Tweede Kamer
datum 25 april 2019 10:00
plaats Den Haag
locatie Gebouw Tweede Kamer i Toon locatie
zaal locatie onbekend
toegankelijkheid openbare vergadering
organisatie Tweede Kamercommissie voor Defensie (DEF) i

Geachte (plv.) leden van de vaste commissie voor Defensie,

Naar aanleiding van de zojuist ontvangen en bijgevoegde brief van de staatssecretaris inzake stand van zaken onderzeeboten wordt, in overleg met uw voorzitter, voorgesteld deze te agenderen voor het morgen van 14.00-17.00 uur geplande algemeen overleg Materieel Defensie.

Ik verzoek u mij uiterlijk morgen om 10:00 uur te laten weten of u kunt instemmen met agendering voor het algemeen overleg. U wordt verzocht te reageren met een “allen beantwoorden” op dit emailbericht. Spoedig daarna zal ik u informeren over de uitkomst van de emailprocedure*.

  • Project ‘Vervanging onderzeebootcapaciteit’

    Te behandelen:

    34225 i-23 i Brief regering d.d. 24 april 2019 - B. Visser, staatssecretaris van DefensieProject ‘Vervanging onderzeebootcapaciteit’

    Besluit: et onderstaande voorstel wordt gesteund door de fracties VVD, CDA, D66 en PvdA, zodat het voorstel is aangenomen. De brief van de staatssecretaris van Defensie inzake stand van zaken onderzeeboten wordt geagendeerd voor het algemeen overleg Materieel Defensie van vanmiddag.

    34225 i-23 i Project ‘Vervanging onderzeebootcapaciteit’

Bijlagen


1.

Algemeen overleg (AO)

2.

Tweede Kamercommissie voor Defensie (DEF)

Deze vaste Tweede Kamercommissie i voert overleg met de bewindslieden van defensie i over het defensiebeleid.

Meer in het bijzonder gaat het daarbij om

3.

Meer over...