Portefeuillehouder Onderwijs & Wetenschap gezocht!

Met dank overgenomen van Jonge Democraten (JD) i, gepubliceerd op dinsdag 23 april 2019.

De werkgroep Onderwijs & Wetenschap is op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder!

De werkgroep Onderwijs & Wetenschap is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Er wordt op het moment hard gewerkt aan een nieuwe resolutie onderwijs, waarmee de werkgroep hopelijk de komende paar jaar weer mee vooruit kan. Discussies over onderwijs en wetenschap staan centraal, maar er wordt ook geprobeerd om elk jaar naar afdelingen te gaan met verschillende onderwerpen. Wetenschap en alle vormen van onderwijs blijven belangrijk binnen de JD en dat probeert de werkgroep dus ook te laten zien. Lijkt het jou leuk om leiding te geven aan deze werkgroep? Solliciteer dan nu!

Solliciteren kan tot en met zondag 19 mei 23:59 door een mail te sturen naar Michiel Lemmers via politiek@jd.nl met daarin een motivatiebrief van max. 400 woorden en je CV. Heb je nog vragen? Contacteer dan vooral Michiel of afzwaaiend portefeuillehouder Jetske Steenstra via ph.onderwijs@jd.nl.

De beoogde termijn van de nieuwe portefeuillehouder start per 1 juni. Zoals al genoemd is de werkgroep op het moment bezig met het afronden van een nieuwe resolutie onderwijs. Deze zal op het zomercongres in Amsterdam van 15 en 16 juni worden behandeld. In overleg met de vertrekkend portefeuillehouder is besloten De eerste weken van juni als overdracht/inwerkperiode te gebruiken. Na het zomercongres zal de vertrekkend portefeuillehouder alle taken en verantwoordelijkheden overdragen.