Besluitpunt "Verzoek Ambassade van de Bondsrepubliek Duitsland, namens commissie voor Financiën van Duitse Bondsdag, om gesprek met vaste commissie voor Financiën d.d. 29 mei 2019"

commissie Tweede Kamercommissie voor Financiën (FIN)
vergadering 2019-04-24
volgnummer 30
 

Zaak:

Brief derden - Ambassade van de Bondsrepubliek Duitsland (NL) te Den Haag / 11 april 2019 / Verzoek Ambassade van de Bondsrepubliek Duitsland, namens commissie voor / Financiën van Duitse Bondsdag, om gesprek met vaste commissie voor / Financiën d.d. 29 mei 2019 - 2019Z07915

Voorstel:

De commissie voor Financiën van de Bondsdag uitnodigen voor een gesprek met de commissie van twee uur op woensdag 29 mei (in de ochtend).

Noot:

  • Enkele van de leden van de Duitse "Finanzausschuss", die voornemens zijn aan het gesprek deel te nemen, waren aanwezig bij het gesprek dat de commissie had tijdens het werkbezoek aan de Bondsdag op 30 november 2018.
  • Indien de commissie besluit tot het organiseren van een gesprek, wordt de belangstelling voor deelname onder de leden geïnventariseerd; ook eventuele extra of alternatieve gespreksonderwerpen kunnen dan worden voorgesteld.