Parlementsherdenking, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 4 mei 2019 11:30
plaats Den Haag
locatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i Toon locatie
aanwezigen A. (Ankie) Broekers-Knol i e.a.
organisatie Internationaal perscentrum Nieuwspoort i

De Raad van Toezicht van Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, het Bestuur van de Nederlandse Vereniging van Journalisten, het Bestuur van de Parlementaire Persvereniging, het Bestuur van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten, het Bestuur van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren en het Bestuur van de Buitenlandse Pers Vereniging in Nederland nodigen u uit tot het bijwonen van de jaarlijkse bijeenkomst ter herdenking van hen die in de bezettingstijd het leven lieten voor de vrijheid van meningsuiting.

De herdenkingsbijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 4 mei 2019 om 11.30 uur (ontvangst vanaf 11:00 uur) in het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, Den Haag.

De herdenkingsrede wordt uitgesproken door mevrouw mr. A. Broekers - Knol, voorzitter van de Eerste Kamer der Staten - Generaal.

Aansluitend op de bijeenkomst worden bloemen gelegd bij het monument aan de gevel van Nieuwspoort.

Wij stellen uw aanwezigheid op hoge prijs.


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...