Digital Excellence Forum @ ICT Proposers' Day 2019, Helsinki

De letters WWW staan op het scherm
Kevin Bergenhenegouwen
datum 19 september 2019 - 20 september 2019
locatie Online Toon locatie
organisatie Uitvoerend Agentschap voor Innovatie en Netwerken (INEA) i

Thursday, September 19, 2019 - 09:00

This event will provide an excellent opportunity to present and discuss the main policy drivers of the digital transformation of European industry and society and how the EU research and innovation agenda can best contribute to these objectives. The event will also present the Horizon 2020 Work Programme, and serve as a unique networking platform for ICT enthusiasts and professionals.

INEA will be present with a CEF stand in the event. Look for us at the EC village.

https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/digital-excellence-fo...

Help us improve!

Did you find what you were looking for? * - Select -YesNo

What were you looking for? *

Suggestions

What code is in the image? *

Enter the characters shown in the image.


1.

Uitvoerend Agentschap voor Innovatie en Netwerken (INEA)

Dit agentschap van de Europese Unie was verantwoordelijk voor het beheer van het EU-budget voor de programma's Connecting i Europe Facility i (CEF) en Horizon 2020 i. Daarnaast zag INEA toe op de inwerkingtreding van de verlopen programma's TEN-T i en Marco Polo i, die van 2007 tot en met 2013 liepen. Op 31 maart 2021 is dit agentschap opgeheven en vervangen door het Europees Uitvoerend Agentschap Klimaat, Infrastructuur en Milieu (CINEA) i.

INEA was de opvolger van het TEN-T EA, het Uitvoerend Agentschap voor het Trans-Europese Vervoersnetwerk, dat operationeel was van 2006 tot en met 2013. Dit agentschap was sinds 2006 verantwoordelijk voor het beheer van het EU-budget voor de bevordering van het trans-Europees vervoersnetwerk (TEN-T). Het beheer van projecten en evenementen in het kader van het TEN-T programma viel ook onder dit agentschap.

2.

Meer over...