Economische missie naar Shanghai, Sjanghai

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 11 juni 2019 - 14 juni 2019
plaats Sjanghai, China
aanwezigen A. (Ahmed) Aboutaleb i e.a.
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Doet u al zaken in China of heeft u interesse om de mogelijkheden op de Chinese markt te verkennen? Ga dan van 11 tot en met 14 juni mee met de economische missie naar Shanghai. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, leidt de missie.

In 2019 vieren Rotterdam en Shanghai het 40-jarig jubileum van hun zusterstad. Een moment voor Rotterdam om te reflecteren wat in die tijd bereikt is, maar zeker ook om de relatie te versterken.

Bedrijvenprogramma

Rotterdam Partners maakt voor deze missie een speciaal programma dat bestaat uit matchmaking, seminars, bedrijfsbezoeken, en handelsreceptie en netwerkevenementen. Op de dag van het officiële 40-jarige jubileum van de zusterband, woensdag 13 juni, is er een officieel moment voor de ondertekening van Memoranda of Understandings (MoU's).

Voor wie?

De missie biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die werkzaam zijn binnen de volgende sectoren:

  • Life Sciences & Health
  • High Tech Systemen & Materialen
  • Haven, Maritiem & Logistiek
  • Duurzaamheid & resilience

Staat uw sector er niet bij, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Binnen de sectoren gaat het om de thema's kunstmatige intelligentie, ouderenzorg, innovatie, smart city, talent en watermanagement en -behandeling.

Bekijk ook de presentatie over deze missie (pdf, Engelstalig) van de Gemeente Rotterdam.

Deelname en kosten

Aanmelden kan tot en met 2 april. Deelname kost € 850 per deelnemer, iedere extra deelnemer betaalt € 500. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Jorrit van Dijck of Min Zhang

Trade Development - Rotterdam Partners

E: china@rotterdampartners.nl

T: +31 (0) 10 790 196

Organisatie

Deze economische missie wordt georganiseerd door Rotterdam Partners en de Gemeente Rotterdam.


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...