WGK009742NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Besluit maatregelen kunststof drankflessen
Pre-dossier

 

Betreft onder andere wijziging bestaande artikelen over statiegeld. Wijziging omvat inperking statiegeldverplichting voor alle drankverpakkingen tot plastic flessen voor frisdrank en water van 3 liter of minder. De gewijzigde artikelen treden op een bij KB te bepalen datum in werking indien wordt besloten tot invoering van statiegeld op kleine plastic flessen. Met dit besluit wordt tevens de inwerkingtredingsbepaling van de artikelen over statiegeld aangepast. Daarnaast wordt met dit besluit een inzameldoelstelling van 90% voor plastic flessen van 3 liter of minder opgenomen in het Besluit beheer. verpakkingen 2014

Inhoudsopgave

  1. Volledige titel
  2. Disclaimer

1.

Volledige titel

Wijziging van het Besluit beheer verpakkingen 2014 in verband met het opnemen van een doelstelling voor gescheiden inzameling van kunststof drankflessen en het aanpassen van de artikelen over statiegeld op drankverpakkingen (Besluit maatregelen kunststof drankflessen)

 

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld en wordt zo nodig iedere 1 à 2 uur geactualiseerd. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.