Eten met Gert-Jan Segers in Teylingen

Kalender (Bron: swedeandsour / iStock.com)
swedeandsour / iStock.com
datum 11 maart 2019 17:00
plaats Teylingen
aanwezigen G.J.M. (Gert-Jan) Segers i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

ChristenUnie-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Gert-Jan Segers brengt op maandag 11 maart een bezoek aan de KTS in Voorhout. In het schoolrestaurant ‘de Jonge Garde’ gaat hij in gesprek met inwoners van de gemeente Teylingen die een bijzondere rol vervullen of die graag iets onder de aandacht zouden willen brengen van hem en van de Tweede Kamerfractie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de lokale afdeling van de ChristenUnie Teylingen en begin om 16.30. Er is plaats voor maximaal 40 personen die door de scholieren en hun docenten een driegangenmenu krijgen voorgezet. Een deel van de gasten is op uitnodiging, maar eventuele belangstellenden kunnen zich, onder vermelding van het onderwerp dat ze met Segers zouden willen aansnijden tot 6 maart aanmelden via contact@teylingen.christenunie.nl.

De maaltijd wordt aangeboden door de ChristenUnie Teylingen in samenwerking met de KTS Voorhout.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds januari 2023 Mirjam Bikker i. De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 22 januari 2000 zijn de partijen gefuseerd.

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. Dat aantal is twee zetels lager dan het aantal dat in 2021 werd behaald. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer en één zetel in het Europees Parlement.

2.

Meer over...