Eten met Gert-Jan Segers in Teylingen - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Maandag 13 juli 2020
kalender

Eten met Gert-Jan Segers in Teylingen

Kalender
datum 11 maart 2019 17:00
plaats Teylingen
aanwezigen G.J.M. (Gert-Jan) Segers i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

ChristenUnie-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Gert-Jan Segers brengt op maandag 11 maart een bezoek aan de KTS in Voorhout. In het schoolrestaurant ‘de Jonge Garde’ gaat hij in gesprek met inwoners van de gemeente Teylingen die een bijzondere rol vervullen of die graag iets onder de aandacht zouden willen brengen van hem en van de Tweede Kamerfractie.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de lokale afdeling van de ChristenUnie Teylingen en begin om 16.30. Er is plaats voor maximaal 40 personen die door de scholieren en hun docenten een driegangenmenu krijgen voorgezet. Een deel van de gasten is op uitnodiging, maar eventuele belangstellenden kunnen zich, onder vermelding van het onderwerp dat ze met Segers zouden willen aansnijden tot 6 maart aanmelden via contact@teylingen.christenunie.nl.

De maaltijd wordt aangeboden door de ChristenUnie Teylingen in samenwerking met de KTS Voorhout.


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer i. Ook in de Eerste Kamer i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...