Solliciteer nu voor het Landelijk Bestuur!

Met dank overgenomen van DWARS, GroenLinkse Jongeren (DWARS) i, gepubliceerd op dinsdag 5 februari 2019.

Als bestuurslid zorg je niet alleen voor de dagelijkse gang van zaken, maar ben je ook bezig met onder andere leuke acties, inspelen op de actualiteit en het vinden van nieuwe manieren om de groene en linkse idealen van DWARS te verspreiden. We zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Het maakt niet uit wat voor opleiding of werk je doet, maar je moet natuurlijk wel de nodige tijd willen investeren in DWARS. Ervaring binnen DWARS of andere organisaties is een pré, maar geen vereiste. In het DWARS-bestuur krijg je daarnaast de kans om veel nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe vaardigheden aan te leren en ervaring op te doen in een energieke en gedreven omgeving.

Er zijn verschillende functies waarin je dit kunt doen, of je nu politiek inhoudelijk, enthousiasmerend of organisatorisch aan de slag wil. Deze functies staan hier uitgebreider omschreven. Heb je een functie gevonden waar je enthousiast over bent? Stuur dan uiterlijk 25 maart 2019 je motivatiebrief (maximaal 1 A4), cv en de gegevens (naam, telefoonnummer en mailadres) van twee referenten (één van binnen DWARS en één van buiten DWARS) naar kandidatencommissie[at]dwars.org om te solliciteren! De verkiezing van het nieuwe bestuur vindt plaats op het zomercongres op 15 en 16 juni 2019 in Limburg.

Twijfel je nog? Kom dan naar de Bestuursinteresseavond! Tijdens deze avond krijg je informatie over de verschillende functies binnen het bestuur en kan je onder het genot van een drankje al je vragen stellen aan de zoekcommissie en het huidige bestuur. Er wordt ook uitleg gegeven over de sollicitatieprocedure en belangrijke deadlines.

Wil je meer informatie over alle vacatures? Kijk dan even bij de vacatures.

Mocht je niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn in een bestuursfunctie en nog vragen of twijfels hebben? Stuur dan een mailtje naar zoekcie@dwars.org.