Reactie van: L.J.F.X. Van Wegen bij: Herzien concept AMvB Verkeerverdelingsregel tussen Amsterdam Airport Schiphol (AAS) en Lelystad Airport (LA)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: L.J.F.X. Van Wegen bij: Herzien concept AMvB Verkeerverdelingsregel tussen Amsterdam Airport Schiphol (AAS) en Lelystad Airport (LA)
Document­datum 03-02-2019
Publicatie­datum 04-02-2019
Van L.J.F.X. Van Wegen

2.

Tekst

Vraag1 Hebt u vragen of opmerkingen? Op alle onderdelen en de toelichting kan worden gereageerd.

Vliegen is slecht voor de natuur wegens de enorme vervuiling waaronder uitstoot van CO2 en herrie. We moeten minder vliegen dus vliegveld Lelystad hoeft niet groter te worden. De schade aan de natuur tot nu toe door toedoen van de luchtvaart moet nog gecompenseerd worden, dit kunnen we beschouwen als een soort achterstallig onderhoud. Wanneer de biodiversiteit weer hersteld is kan de consumptie van fossiele brandstoffen enzovoorts weer opnieuw bezien worden.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.