Reactie van: particulier (Ing. M.J. de Lange) bij: Herzien concept AMvB Verkeerverdelingsregel tussen Amsterdam Airport Schiphol (AAS) en Lelystad Airport (LA)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: particulier (Ing. M.J. de Lange) bij: Herzien concept AMvB Verkeerverdelingsregel tussen Amsterdam Airport Schiphol (AAS) en Lelystad Airport (LA)
Document­datum 29-01-2019
Publicatie­datum 30-01-2019
Van particulier (Ing. M.J. de Lange)

2.

Tekst

Vraag1 Hebt u vragen of opmerkingen? Op alle onderdelen en de toelichting kan worden gereageerd.

Ik ben verbaast en boos dat het kabinet tekent voor een klimaatakkoord in Parijs en Polen en vervolgens tekent om, door vliegveld Lelystad, het klimaat op meerdere gronden onverantwoord aan te tasten. Daarbij is er bovendien niemand in het kabinet, ook de minister niet, die rode oortjes van schaamte krijgt.

Hoe legt de minister uit dat de Nederlandse bevolking maatregelen moet nemen en moet investeren in het klimaat terwijl dezelfde minister zelf de lucht boven ons extra gaat vervuilen door de uitstoot van vliegtuigen?

Veehouders moeten vee wegdoen vanwege het stikstofoverschot en het ministerie wil meer vliegtuigen die o.a. stikstof uitstoten.

Ik ben uit Amsterdam vertrokken vanwege de herrie (en de drukte) nu komt er boven mijn hoofd jaarlijks meer herrie over.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.