WGK007372NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Aanvullingsbesluit natuur Omgevingswet
Pre-dossier

 

Het Aanvullingsbesluit natuur Omgevingswet voorziet in aanvulling van een drietal algemene maatregelen van bestuur die worden vastgesteld op grond van de Omgevingswet: het Besluit activiteiten leefomgeving, het Besluit kwaliteit leefomgeving en het Omgevingsbesluit. De aanvulling houdt verband met de overheveling van de inhoud van de Wet natuurbescherming en daarop gebaseerde regelgeving naar de Omgevingswet en daarop gebaseerde regelgeving. De overheveling geschiedt beleidsneutraal.

Inhoudsopgave

  1. Volledige titel
  2. Disclaimer

1.

Volledige titel

Wijziging van het Besluit activiteiten leefomgeving, het Besluit kwaliteit leefomgeving, het Omgevingsbesluit en enkele andere besluiten in verband met de overgang van de Wet natuurbescherming naar de Omgevingswet (Aanvullingsbesluit natuur Omgevingswet)

 

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld en wordt zo nodig iedere 1 à 2 uur geactualiseerd. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.