Energylab met Klaas Dijkhoff en Michael Shellenberger, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 11 februari 2019
plaats Den Haag
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Energylab met Klaas Dijkhoff en Michael Shellenberger

datum: 11 februari 2019 21:00

plek:

Heb jij een geweldig innovatief en groen idee en wil je dat met ons delen? Wij zijn heel benieuwd. Kom langs bij het Energy Lab met onze fractievoorzitter Klaas Dijkhoff en de Amerikaanse klimaatgoeroe Michael Shellenberger!

Op deze dag zal Michael Shellenberger zijn visie op het klimaat geven en hierover in gesprek gaan met Klaas Dijkhoff. En het publiek kan natuurlijk meepraten!

De dag vindt plaats in het Science Centre van de TU Delft en zal van 16.00 uur tot ongeveer 18.00 uur duren.

Dus, denk jij dat jij het beste of coolste groene en innovatieve idee hebt en zou je deze dag graag bijwonen? Meld je nu aan via MijnVVD of stuur een mailtje naar energylab@vvd.nl. Wees er wel op tijd bij, want er is maar een beperkt aantal plekken!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...