Sprekerslijst - Wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen, de Ziektewet en de Wet tegemoetkomingen loondomein, teneinde het deactiveren van de quotumheffing mogelijk te maken en erin te voorzien dat de quotumheffing niet eerder dan over het jaar 2022 wordt geheven en enige andere wijzigingen

Deze sprekerslijst is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 34956 - Wijziging Wet financiering sociale verzekeringen in verband met deactivering van de quotumheffing i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Sprekerslijst
Document­datum 10-01-2019
Publicatie­datum 10-01-2019
Kenmerk 34956, nr. ?
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

SPREKERSLIJST Dinsdag 15 januari 2019

 

Wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen, de Ziektewet en de Wet tegemoetkomingen loondomein, teneinde het deactiveren van de quotumheffing mogelijk te maken en erin te voorzien dat de quotumheffing niet eerder dan over het jaar 2022 wordt geheven en enige andere wijzigingen (34956)

 
 

Naam:

Fractie:

Spreektijd:

1.

G.J. (Gijs) van Dijk

PvdA

 

2.

C.N.A. Nijkerken-de Haan

VVD

 

3.

W.J.T. Renkema

GroenLinks

8 min

4.

D66

5 min

5.

J.J. (Jasper) van Dijk

SP

11 min

6.

PVV

4 min

 

VVD = Volkspartij voor Vrijheid en Democratie PVV = Partij voor de Vrijheid CDA = Christen Democratisch Appèl D66 = Democraten 66

GroenLinks

SP = Socialistische Partij PvdA = Partij van de Arbeid

ChristenUnie

PvdD = Partij voor de Dieren

50PLUS

SGP = Staatkundig Gereformeerde Partij

DENK

FvD = Forum voor Democratie


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.