WGK006732NL - Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB)
Besluit register onderwijsdeelnemers
Pre-dossier

 

Dit besluit geeft uitvoering aan de Wet register onderwijsdeelnemers (Stb. 2019, 119). In het register onderwijsdeelnemers zijn basisgegevens, vrijstellingsgegevens, verzuimgegevens en diplomagegevens opgenomen. Het Besluit register onderwijsdeelnemers specificeert welke gegevens binnen elk van deze categorieën er over een onderwijsdeelnemer worden opgenomen in het register, door wie die gegevens geleverd moeten worden en aan wie deze gegevens verstrekt kunnen worden.

Inhoudsopgave

  1. Volledige titel
  2. Disclaimer

1.

Volledige titel

Besluit, houdende nadere regels met betrekking tot de gegevens in het register onderwijsdeelnemers, alsmede over de levering van gegevens aan het register door onderwijsinstellingen en de verstrekking van gegevens uit het register aan derden (Besluit register onderwijsdeelnemers)

 

2.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld en wordt zo nodig iedere 1 à 2 uur geactualiseerd. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.