Workshop: Starten van een ERC subsidieaanvraag - Horizon 2020 (september), Utrecht

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in Den Haag
website: rvo.nl
datum 5 september 2019 09:30 - 17:00
plaats Utrecht
locatie MeetUp Jaarbeursplein 6 3521 AL Toon locatie
organisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) i

Bent u van plan om een aanvraag te schrijven voor een ERC Starting of Consolidator grant? Wilt u graag meer inzicht in de succesfactoren voor een afweging van uw kansen en tips krijgen voor het schrijven van een kansrijk voorstel?

Kom dan naar de workshop Starten van een ERC subsidieaanvraag (ERC Starting and Consolidator grant training) van Horizon 2020.

De voertaal van deze training is Engels. Meer informatie over deze workshop en het aanmeldformulier vindt u op onze Engelstalige website.

Horizon 2020

Met Horizon 2020 willen de Europese Commissie en de Nederlandse overheid wetenschap en innovatie stimuleren in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zo kunnen zij het concurrentievermogen van Europa vergroten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is nationaal contactpunt voor dit programma.

Meer weten?

Heeft u vragen over onze trainingen? Neem dan contact op met Team IRIS. U kunt ons bereiken per e-mail: teamiris@rvo.nl of via 088 042 42 42.


1.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)

Dit is een uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is op 1 januari 2014 ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en de Dienst Regelingen.

Deze Rijksdienst is actief op het gebied van duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. De Rijksdienst kan ondernemers helpen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. Zij werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

2.

Meer over...