Verzoek van het lid Özütok (GroenLinks) om een reactie van het kabinet te vragen op de uitzending van Zembla over het gebruik van vervuilde grond in de gemeente Barneveld. Zij wilt dat er in de brief specifiek wordt ingegaan op de betrokkenheid van decentrale overheden bij deze zaak (m.b.t. vergunningverlening en handhaving)

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Özütok (GroenLinks) om een reactie van het kabinet te vragen op de uitzending van Zembla over het gebruik van vervuilde grond in de gemeente Barneveld. Zij wilt dat er in de brief specifiek wordt ingegaan op de betrokkenheid van decentrale overheden bij deze zaak (m.b.t. vergunningverlening en handhaving)
Document­datum 29-11-2018
Publicatie­datum 29-11-2018
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Van: Heijden van der J.

Verzonden: donderdag 29 november 2018 10:06 Aan: Commissie BiZa; Hendrickx F.MJ. CC: Özütok, N.

Onderwerp: Rondvraagpunt Groenünks voor PV Beste griffie,

Nevin Özütok (Groenünks) wil graag bij de rondvraag in de PV van vandaag een reactie van het kabinet vragen op de uitzending van Zembla over het gebruik van vervuilde grond voor woningbouw in de gemeente Barneveld. Zij zou graag willen dat in de brief specifiek wordt ingegaan op de betrokkenheid van decentrale overheden bij deze zaak (m.b.t. vergunningverlening en handhaving).

Hartelijke groet,

Jaap van der Heijden

Beleidsmedewerker Binnenlandse Zaken, Wonen en Ruimtelijke ordening Tweede Kamerfractie GroenLinks


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.