The Future of Work, met o.a. Frans Timmermans, Lodewijk Asscher, Agnes Jongerius, Lilianne Ploumen, Amsterdam

Amsterdam
© PDC

Wat is het werk van de van de toekomsten wat betekent dat voor ons allemaal?

Met Frans Timmermans, Lodewijk Asscher, Agnes Jongerius, Liliane Ploumen, Japke-d. Bouma, Jim Jansen, (hoofredacteur New Scientist), Witte Hogendijk (auteur van o.a. “Van Big Bang tot Burn-out”).

Een super boeiende avond met inspirerende sprekers, bijzondere verhalen en prikkelende workshops.

Ontdek hoe het is om te werken met algoritmes of robot.

Hoe de balans tussen werk en privé er in de toekomst uitziet.

Praat mee over gendergelijkheid op de werkvloer.

Programma:

19.00 - 19.30 uur: Inloop

19.30 - 20.30 uur: Zaalprogramma

20.30 - 22.00 uur: Inspiratiesessies

22.00 - 23.30 uur: Borrel en DJ

Je kan je aanmelden met Deze link


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...