Aftrap parlementaire jaar 2018-2019, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen

Stichting Machiavelli start het parlementaire jaar op dinsdagochtend 4 september in Perscentrum Nieuwspoort

Traditiegetrouw trapt Stichting Machiavelli op de eerste Kamerdag het nieuwe parlementaire jaar af met twee fractievoorzitters uit de Tweede Kamer.

Fractievoorzitters Sybrand van Haersma Buma (CDA) en Lilian Marijnissen (SP) zullen vooruitblikken op het komende politieke jaar en hun eigen rol daarin. Onderwerpen zoals de komende Miljoenennota en de Provinciale en Europese verkiezingen zullen voorbij komen. De bijeenkomst staat onder leiding van Elsevier Weekblad-journalist Carla Joosten en Volkskrant-journalist Martin Sommer. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen

Het bestuur van de Stichting Machiavelli nodigt u van harte uit voor de aftrap van het parlementaire jaar. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 4 september in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag. Inloop is vanaf 8.45 uur, de bijeenkomst begint om 9.00 uur en is om 10.00 uur afgelopen.

Wij vragen u vriendelijk om u hier aan te melden.


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...