35003 - Nader regelen van het gebruik van het burgerservicenummer bij de uitvoering van het depositogarantiestelsel - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Woensdag 19 juni 2019
kalender

Dit is een beperkte versie

U kijkt naar een beperkte versie van dit dossier in de EU Monitor.

Dit wetsvoorstel werd op 29†augustus†2018 ingediend door de minister van FinanciŽn, Hoekstra†i.

 

Als een bank failliet gaat krijgen de klanten hun tegoeden tot 100.000 euro terug van het depositogarantiestelsel. Het wetsvoorstel regelt dat de banken en De Nederlandsche Bank het Burgerservicenummer (BSN) van de klanten kunnen gebruiken voor de administratie van het stelsel .

1.

Volledige titel

Wijziging van de Wet op het financieel toezicht in verband met het nader regelen van het gebruik van het burgerservicenummer bij de uitvoering van het depositogarantiestelsel

 

2.

Documenten

(12 stuks)

2 29†augustus†2018, Koninklijke boodschap, nr. 1     KST350031
Koninklijke boodschap
 
2 29†augustus†2018, voorstel van wet, nr. 2     KST350032
Voorstel van wet
 
2 29†augustus†2018, memorie van toelichting, nr. 3     KST350033
Memorie van toelichting
 

3.

Internetconsultatie

4.

Disclaimer

Dit dossier is automatisch samengesteld. Aan de technische programmering is veel zorg besteed. Een garantie op de juistheid van de gebruikte bronnen en het samengestelde resultaat kan echter niet worden gegeven.

5.

Uitgebreide versie

Van deze pagina bestaat een uitgebreide versie met het inleidende gedeelte van de memorie van toelichting, alle documenten in dit dossier, een overzicht van door dit wetsvoorstel gewijzigde wetten en een overzicht van verwante dossiers.

De uitgebreide versie is beschikbaar voor betalende gebruikers van de Parlementaire Monitor van ANP en PDC Informatie Architectuur.

6.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn, op de voet. De monitor signaleert de recent aan deze dossiers toegevoegde documenten en de vergaderingen waarin ze aan de orde komen. U ziet in ťťn oogopslag van elk lopend wetsvoorstel de stand van zaken. Via e-mail-alerts en de nieuwsbrieffunctie zijn u en uw relaties altijd onmiddellijk op de hoogte.

Als u meer wilt weten over de Parlementaire Monitor, bekijk dan de uitgebreide beschrijving op www.pdc.nl of neem contact met ons op via info@parlementairemonitor.nl.