Besluitpunt "Verzoek van de leden Koerhuis (VVD) en Beckerman (SP) voor het inplannen van een rondetafelgesprek (op woensdag 4 juli 2018) met de / WSW en Aedes (sector adviescommissie) over hun zienswijze op / Woonstichting Geertruidenberg"

commissie Tweede Kamercommissie voor Binnenlandse Zaken (BIZA)
vergadering 2018-06-28
volgnummer 34
 

Zaak:

 

Besluit:

De commissie stemt in met het voorstel tot het organiseren van een rondetafelgesprek met de WSW en Aedes over hun zienswijze op Woonstichting Geertruidenberg Dit gesprek zal plaatsvinden op woensdag 4 juli (van 11.00

uur tot 12.00 uur). Een convocatie voor deze activiteit wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden. De minister zal in een brief worden verzocht geen onomkeerbare besluiten te nemen en ten behoeve van het geplande RTG alle stukken aan de commissie te overleggen m.b.t. alle voorstellen die ter tafel hebben gelegen, inclusief de voorstellen waarin een terugbetalingsplan aan de corporatiesector/earn-out is opgenomen.

Noot:

In een e-mailwisseling na afloop van de procedurevergadering is vastgesteld dat een meerderheid van de ter vergadering aanwezige leden niet heeft beoogd te besluiten tot een verzoek aan de minister geen onomkeerbare stappen te nemen.