CDA Europa Conferentie: Aftellen naar Brexit, zijn wij er klaar voor? - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 12 juli 2020
kalender

CDA Europa Conferentie: Aftellen naar Brexit, zijn wij er klaar voor?

Met dank overgenomen van W.G.J.M. (Wim) van de Camp i, gepubliceerd op vrijdag 25 mei 2018.

Op vrijdag 22 juni organiseert de CDA-delegatie in de EVP-Fractie in het Europees Parlement voor de negende keer haar jaarlijkse Europaconferentie.

Dit jaar vindt de conferentie plaats aan de Maas, in het Intell Hotel in Rotterdam. Met als thema 'Aftellen naar de Brexit. Zijn we er klaar voor?'.

Er wordt nu volop onderhandeld over de scheiding en de toekomstige relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU. Wat gaat het kosten? Welke rechten van burgers en consumenten staan onder druk? Is de Nederlandse economie en het bedrijfsleven er eigenlijk wel op voorbereid?

Want of je in het Verenigd Koninkrijk woont, werkt, op vakantie wil of niet: we gaan de Brexit volop merken. Denk aan lange files bij de douane, de economische gevolgen en veel extra bureaucratie bij samenwerking over de Britse grens. En zelfs oude spanningen rond de noord-Ierse grens nemen momenteel toe door Brexit. Hoe voorkomen wij dat deze oude wonden weer gaan opspelen?

Wat kunnen wij doen om ons op 19 maart 2019 voor te bereiden? Daarover gaan we in gesprek met u en met onze vooraanstaande sprekers. Dit alles op een prachtige locatie in hartje Rotterdam, met uitzicht over de Maas. Meer informatie over de conferentie kunt u vinden op: https://www.cda.nl/europa/europaconferentie/

U kunt zich inschrijven via: https://www.cda.nl/europa/europaconferentie/aanmelden-173490/

Wij verheugen ons u te mogen ontmoeten op 22 juni in het Inntel Hotel in Rotterdam.

CDA-delegatie in het Europees Parlement