Reactie van: dhr p.m.a. jongen bij: Wet arbeidsmarkt in balans

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: dhr p.m.a. jongen bij: Wet arbeidsmarkt in balans
Document­datum 05-05-2018
Publicatie­datum 06-05-2018
Van dhr p.m.a. jongen

2.

Tekst

Vraag1 U kunt reageren op alle onderdelen.

Weer wordt er een wet gemaakt die nergens op slaat. Nu weer van Koolmees. Dit is een bezigheidswet, om te laten zien dat er iets gedaan wordt. Wat een waardeloze politici hebben we toch.Dit is weer zo'n hafslachtige wet in het voordeel van de wwerkgvers. Kunnen er nu echt geen fatsoenlijke wetten gemaakt worden? De flexibilisering slaat

gewoon door in Nederland. Eens krijg ons land de rekening geprensenteerd. Vroeg of laat komt hier een terechte opstand van. Hoe lang wordt dit nog gepikt door het volk? Als er opstand komt van het volk kunnen we maar een schuldige aanwijzen. Ja! Onze volksvertegenwoordigers. Deze zullen terecht moeten staan. zowel oud als jong kunnen zich niets meer opbouwen in dit land. De werkgevers krijgen door deze uitermate zwakke regering alle vrijheid om het volk uit te buiten. Zie ook de dividend belasting. Voor het gewone volk wordt totaal niets gedaan. Zef ben ik met mijn 61 jaar het slachtoffer van hun dwaze wetten. Ik was freelancer met zo'n schijncontract bij TMG distibutie. Depothouder midden in nacht. Slechts 3,5 uur slaap gemiddeld per nacht. Geen recht op vrije dagen, geen vakantie en 24 uurs bereikbaarheid. Natuurlijk ook geen pensioenopbouw. Overal zogenaamd zelfstandig als het TMG uitkwam. We hadden totaal niets in te brengen. Het gevolg een zware burn-out met zware depressieve klachten. Daarbij wordt ik ook nog eens exta depressief door onze politici. Deze zijn waardeloos voor gewone hard werken mensen. Ik heb een arbeidsverleden van 45 jaar in dubbele banen.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.