VNG Jaarcongres 2018, Maastricht - Parlementaire monitor

Parlementaire monitor
Zondag 22 september 2019
kalender
Sint-Servaasbasiliek in Maastricht
wikipedia/Michielverbeek
datum 26 juni 2018 - 27 juni 2018 23:59
plaats Maastricht
locatie Forum 100, MECC Toon locatie
aanwezigen J.H.C. (Jan) van Zanen i, K.H. (Kajsa) Ollongren i, E.M.J. (Lilianne) Ploumen i, J.M. (Annemarie) Penn-Te Strake e.a.
organisatie Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) i

Het thema van dit jaar is: “Over grenzen”. Juist nu is het nodig om grensoverschrijdend samen te werken om de complexe maatschappelijke uitdagingen van deze tijd aan te gaan.

Er is grensoverschrijdende samenwerking nodig binnen en tussen gemeenten, tussen overheden, tussen vakdisciplines, met het buitenland, met de creatieve geesten en tech wizards, met ondernemers, met maatschappelijke instellingen en - last but not least - met de inwoners. Meer dan ooit zijn lokaal bestuurders nodig die over grenzen durven te stappen, bestuurders die wederkerigheid in relaties weten te vinden en zich kunnen verplaatsen in de ander.

Tijdens deze eerste congresdag is 's morgens een plenair programma en kunt u 's middags aan verschillende sessies deelnemen.

Het Jaarcongres duurt 2 dagen: 26 en 27 juni.

Locatie en tijd

Maastricht

Doelgroep

Burgemeesters, wethouders, raadsleden en gemeentesecretarissen

Kosten

volgt

Aanmelden

volgt

Meer informatie

U kunt hier alvast uw hotelformulier downloaden voor het komende VNG Jaarcongres op 26 en 27 juni in Maastricht.

Organisator:

VNG


1.

Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten, afgekort VNG, is een belangenbehartiger van alle gemeenten in Nederland. Ze heeft tot doel om de trend te bepalen in binnenlands bestuur en zichtbaar resultaat te behalen voor de gemeentelijke raad, college en ambtenaren.

2.

Meer over...