Film The Nature of Cities met Marianne Thieme in Alkmaar

De waagtoren in het centrum van Alkmaar [Foto gemaakt door: Kevin Bergenhenegouwen]
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 11 maart 2018 14:00 - 16:00
plaats Alkmaar
aanwezigen M.L. (Marianne) Thieme i e.a.
organisatie Partij voor de Dieren (PvdD) i

Op zondagmiddag 11 maart organiseert de Partij voor de Dieren een filmvertoning van 'The Nature of Cities', een film over het belang van de groene stad. Voorafgaand licht Marianne Thieme toe hoe belangrijk en onmisbaar natuur is voor de gezondheid van mensen, de biodiversiteit en de klimaatverandering. Janine Visser, lijsttrekker Partij voor de Dieren Alkmaar, bespreekt na afloop wat de Partij voor de Dieren de komende vier jaar wil doen om Alkmaar te vergroenen.

Datum: zondag 11 maart 2018

Tijd: 14.00 - 16.00 (inloop vanaf 13.30 uur)

Locatie: Grand Cafe Het Gulden Vlies, Koorstraat 30, 1811 GP Alkmaar

Zowel leden van onze partij als niet-leden zijn welkom. De entree is gratis, maar van tevoren een plek reserveren is noodzakelijk. Klik hier om te reserveren.

Meer informatie


1.

Partij voor de Dieren (PvdD)

De Partij voor de Dieren (PvdD) beschouwt dieren als de allerzwaksten in de samenleving en wil dierenwelzijn terugbrengen op de politieke agenda. Politiek leider van de Partij voor de Dieren is Esther Ouwehand i (vanaf september 2023 tijdelijk vervangen). De partij werd opgericht in 2002.

Bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i haalde de PvdD drie zetels, drie minder dan bij de verkiezingen in 2021. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer i en één zetel in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...