Margriet Vroomans presenteert Wintergasten, Den Haag

Nieuwspoort
© Kevin Bergenhenegouwen

Live vanuit de sociëteit van internationaal perscentrum Nieuwspoort, presenteert Margriet Vroomans op zondagmiddag 25 maart het programma Wintergasten!

Margriet Vroomans interviewt Ed Nijpels. Oud-minister, oud-Commissaris van de Koning (destijds Koningin) in Friesland, oud-burgemeester van Breda, tegenwoordig o.a. voorzitter van het Klimaatberaad en sinds 6 februari 2018 de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van ProDemos in Den Haag.

Een gesprek over zijn jeugd, zijn bestuurlijk leven, passies en politiek.

Margriet Vroomans is presentator en journalist voor radio en tv. Op Radio1 presenteerde ze jarenlang TROS Kamerbreed (samen met Kees Boonman). Op Radio4 presenteert ze elke werkdag De Ochtendvan4.

Programma:

14:00-15:00 Inloop en live muziek

15:00-16:00 Margriet Vroomans interviewt Ed Nijpels

16:00-17:30 Borrel en voor geïnteresseerden rondleiding Nieuwspoort

U bent van harte welkom!

Aanmelden niet nodig. Toegang gratis.

Voor groepsreserveringen en meer informatie secretariaat@nieuwspoort.nl


1.

Internationaal perscentrum Nieuwspoort

Internationaal perscentrum Nieuwspoort vormt een ontmoetingsplek voor parlementaire pers, politici, voorlichters en lobbyisten en is een begrip in politiek Den Haag. Bij Nieuwspoort staat het vrije woord hoog in het vaandel. Nieuwspoort is dan ook bij uitstek een debatcentrum waar politici, journalisten, overheid en belangenbehartigers de degens kruisen. Nieuwspoort is gevestigd bij de Tweede Kamer in Den Haag.

2.

Meer over...