Reactie van: mevrouw G.A. van Huet bij: Wet aanpak woonoverlast

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: mevrouw G.A. van Huet bij: Wet aanpak woonoverlast
Document­datum 18-04-2014
Publicatie­datum 21-02-2018
Van mevrouw G.A. van Huet

2.

Tekst

Vraag1 Wilt u reageren op de voorgestelde Wet aanpak woonoverlast? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een tekst te typen of door een document te downloaden.

Goededag,

Dat is heel hard nodig. U kunt mijn verhaal lezen op mijn website

www.ikwordmijnhuisuitgepest.nl De rechtzaaak is inmiddels geweest en de buurman zei sorry en toen moest ik ook sorry zeggen, gedwongen want ik had immers nooit iets gedaan. De parketpolitie was wel aanwezig omdat de buurman bij een vorige rechtszaak de rechter en advocaat met de dood had bedreigd. Garantie dat vestia of de gemeente in de toekomst wel zal gaan optreden mocht de buurman weer beginnen , kregen we niet.

We zitten nog steeds in een nare situatie ,want die kerel is gek en iedereen is bang van hem ook de politie . Hij heeft het politie bureau opgeblazen.Wij moeten maar zien te overleven terwijl de turkse bakker wel wordt geholpen omdat hij kan roepen racisme

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.