Reactie van: Mevrouw S. de Bruijn bij: Wet aanpak woonoverlast

1.

Kerngegevens

Officiële titel Reactie van: Mevrouw S. de Bruijn bij: Wet aanpak woonoverlast
Document­datum 06-05-2014
Publicatie­datum 21-02-2018
Van Mevrouw S. de Bruijn

2.

Tekst

Vraag1 Wilt u reageren op de voorgestelde Wet aanpak woonoverlast? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een tekst te typen of door een document te downloaden.

Ik ben voor het feit dat er meer gedaan moet worden om woonoverlast daadwerkelijk aan te kunnen pakken. Maar ook daadwerkelijk het probleem aanpakken en structureel oplossen voor alle partijen. Ook als het probleem maatschappelijk gevoelig ligt... Goede samenwerking met div instanties is een pre, maar wat als het overlastprobleem zo gevoelig ligt en de partijen het moeilijk en zielig vinden, dan wordt deze samenwerking in negatieve zin gebruikt en alles uit de kast gehaald om het te traineren en te bagatelliseren ten koste van de overlasthebbers. Deze moeten dan vechten tegen de overlastgevers alsook tegen de verantwoordelijke instanties omdat zij hun verantwoordelijkheid niet nemen, en dat moet aangepakt worden! Het mag niet zo zijn, ook al is het een moeilijk/gevoelig probleem dat dit ten koste gaat van het leven en gezondheid van naastliggende buren. In een nette maatschappij wordt het probleem gewoon opgelost en wordt er verantwoordelijkheid genomen door alle partijen.

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.